Политика за поверителност

Въведение

Ние уважаваме, че сте посетили нашия уебсайт и Ви благодарим за интереса към нашата компания, продукти и нашите уебсайтове. Защитата на Вашите лични данни и поверителност, докато се намирате в уебстраниците ни е важна за нас. Поради тази причина, моля, отделете време на следната информация:

ОСНОВНИ ПОЛОЖЕНИЯ ПРИ РАБОТА С ЛИЧНИ ДАННИ

Можете да посещавате нашия уебсайт, без да бъде нужно да предоставяте каквито и да е лични данни. За всяко влизане в сайта, употребата на данни ще бъде предавана чрез интернет браузър и запазвана в log файлове. Т.нар. сървърни log файлове, като дата и време на обажданията, име на страницата, в която сте влезли, информация за обема на трансфер и името на доставчика. Този тип информация приписвана към конкретно лице и е е целенасочено създадена за да осигури лесно използване на нашия уебсайт, както и да подобри нашето предложение.

Когато се свързвате с нас чрез и-мейл, лична информация ще бъде събрана. Тази информация ще бъде запазена и използвана единствено и само за целите на отговор на вашите заявки и въпроси или за връзка с Вас и свързана с целта техническа администрация. Предоставената от Вас лична информация ще бъде изтрита след приключването на Вашата заявка/поръчка, ако това е желанието Ви, при условие, че сроковете на задържане няма да бъдат забранени от заличаване.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА КЛИЕНТИТЕ И КОНТАКТИ

Имате право да получите свободно информация за запаметените данни относно Вас и как да коригирате, блокирате или изтривате тези данни, където е приложимо. Моля, свържете се с нас с допълнителни запитвания относно събирането, обработката или използването на Вашите лични данни. Същото важи и за получаване на информация, Вашите заявки за блокиране, изтриване или коригиране на Вашите лични данни, както и за отнемане на изтегляне съгласия. Можете да се свържете с нас на info@testpresto.com

Presto - тест за бременност ранна диагностика
Switch to English Language